top of page
Familie_edited.png

FAMILIE-
STØTTEN

 My African Home støtter børn lokalt i familien.

 

Det gør vi ved at sende børn fra fattige familier i skole. I skolen får barnet en god uddannelse og to gode måltider om dagen. Barnet bliver boende hos sin familie, og hvis familien er meget fattig, støtter vi også med madtilskud, husleje og andre akutte udgifter som f.eks. lægehjælp.

Her er de børn der indtil videre er en del af Familestøtten:

PRINCE

Prince er født den 27. januar 2020.

Prince kommer fra en ekstremt fattig familie og er en del af en søskendeflok på 5.

Prince har skæve ben og vil med tiden få meget svært ved at gå, da tilstanden vil blive forværret med tiden. Tilstandet skyldes sandsynligvis, at der har været for meget flour i drikkevandet, som har påvirket hans knogler. Ved hjælp af donationer betaler vi for, at hans ben kan bive rettet ud, så han i fremtiden kan gå helt normalt. Prince afventer stadig at få tid ved lægerne.

Da familien er ekstremt hårdt stillet, betaler vi familiens husleje, skoleuniform til alle børn i familien og giver et madtilskud hver måned.

Prince mangler en sponsor til skolegang. Kunne det være noget for dig? Det koster kun 150 kr om måneden, og du kan tilmelde dig her.

prince maf.jpg
Familie.jpg

ATHUMANI

OMALLY

Omally er født den 25. august 2018.

Omally bor på et lille værelse med sin mor og far. Moderen er en del af syprojektet MiOYO, men ellers har familien ikke meget indtjening. Omallys største ønske var at komme i skole og han sad altid ude foran sin mors arbejde imens andre børn gik i skolen. Ved hjælp af sponsorer har Omally fået sit ønske opfyldt og går nu i den lokale privatskole, hvor han er sikret en god uddanelse og to måltider om dagen.

 

omally_edited.jpg
omally skole.jpg

MILLIE

Millie er født den 30. november 2019.

Millie bor sammen med sin mor Julianna. Millies far døde i 2021 af blindtarmsbetændelse. Faderens familie vendte sig mod moderen, og gav hende skylden for faderens død. Millie og hendes mor måtte flygte og havde intet sted at bo.

Med støtte fra sponsorer betaler vi leje for et værelse i et hus til Mille og hendes mor. Derudover bliver Millies skolegang betalt, så hun bliver sikret en god uddannelse og to måltider om dagen.

Derudover har vi ved hjælp af donationer givet Millie og hendes mor en seng, da de kun havde en lånt madrads at sove på.

millie.jpg
Millie mor.jpg
bottom of page