top of page

My African Home er drevet af....

FRIVILLIGE
KRÆFTER

...derfor går alle donationer og sponsorater ubeskåret til børnene og hjemmet.

Sanne sløret_edited.jpg

OM MY AFRICAN HOME

My African Home arbejder for at skabe en tryg barndom og en god uddannelse for udsatte børn i Tanzania. Alt for mange børn lever under nogle barske vilkår, og dem vil My African Home gerne hjælpe.

 

My African Home adskiller sig fra andre nødhjælpsorganisationer, ved at være 100 % drevet af frivillige kræfter. Dette betyder, at alle de penge som bliver doneret, går direkte til børnene. Der er ingen dyre lønninger eller høje administrationsudgifter, som først skal dækkes.

My African Home består af flere forskellige projekter, og vi arbejder hele tiden på at udvide, så vi kan hjælpe endnu flere børn.

Projekterne:

  • Børnehjemmet Nyumba blev etableret i 2020 og huser idag 7 børn og 2 voksne.

  • Familiestøtten blev skabt i 2022. Her bliver fattige familier støttet med skolegang til deres børn. Hvis familien er meget fattig ydes også nødhjælp i form af madtilskud, huslejetilskud og lægehjælp. 

  • MiOYO blev startet i 2022 og er et projekt, der hjælper mødre i Tanzania med at komme i arbejde, så de kan forsørge deres børn. Alt overskud fra salget af MiOYO produkter går til børnene under My African Home.

sannehon.jpg

BAGOM MY AFRICAN HOME

Drivkræften bag My African Home er Sanne.

Sannes bekendtskab med Tanzania startede i 2019, da hun selv var frivillig på et børnehjem i Tanzania. Dette gav hende lysten til at hjælpe flere udsatte børn i Tanzania og førte i første omgang til oprettelsen af børnehjemmet Nyumba. Herefter kom der flere projekter til.

 

Sanne er i Tanzania ca to gange om året for at tilse projekterne og finde flere børn og familier, som har brug for hjælp. Det er vigtigt for hende selv at finde børnene, og se hvordan de bor og mærke, at de virkeligt har brug for hjælp.
 

Kontakt Sanne på info@myafricanhome.dk

bottom of page